MENY STÄNG

DANIEL OLIVA ANDERSSON
Storytelling och frilans inom foto, film & marknadsföring

 

Så länge jag kan minnas har jag fascinerats över livet och det som sker här och nu. Att få vara kreativ och berätta just min känsla, min ”tagning” av ett moment, visuellt är en av de mest givande saker jag vet. Det är mitt sätt att leva i nuet och ta vara på det som händer. Därför lägger jag allra största vikt vid att fånga den äkta känslan och berättelsen i mina jobb.

Inspireras du av mina jobb och vill ha hjälp med att framföra just din story – hör av dig!

 

 

…för den som vill läsa mer:

Sedan liten har jag varit både kreativ och visionär. I över 15 år har jag haft ett brinnande intresse av att berätta genom film och foto. Jag har producerat privata projekt och Youtubefilmer och våren 2018 bestämde jag mig för att starta egen firma och ta min hobby till nästa nivå. Det är en fantastisk känsla att få visualisera och berätta andras visioner eller projekt på ett rättfärdigt sätt.

Med en examen inom Affärsutveckling och Entreprenörskap från Chalmers 2014 och fyra år som konsult och projektledare har jag även bred kunskap av att driva projekt i alla dess former, samt av att arbeta i team.

Hösten 2018 tog jag ytterligare ett steg närmare drömmen om att jobba heltid med att berätta min och andras story genom att studera på Stockholms Filmskola 2018-2020.